Geraardsbergen: De Markvallei verkoopt pannenkoeken gemaakt van paardenmelk.
Volledig scherm
Geraardsbergen: De Markvallei verkoopt pannenkoeken gemaakt van paardenmelk. © Frank Eeckhout

Hoeve-ijs en pannenkoeken van paardenmelk: De Markvallei is meer dan alleen maar stoeterij

VianeLikeur en verzorgingsproducten verkochten ze al, maar sinds het voorbije weekend verkopen Marischka en Kristof van paardenmelkerij en stoeterij De Markvallei in Viane ook pannenkoeken en hoeve-ijs. “Paardenmelk is niet alleen een lekker alternatief voor koeienmelk, het heeft ook een helende werking", verzekert Kristof.

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.