Het Abtenhuis behaalde de eerste prijs ‘Beste Personeelsteam’.
Volledig scherm
Het Abtenhuis behaalde de eerste prijs ‘Beste Personeelsteam’. © repro Frank Eeckhout

Het Abtenhuis behaalt eerste plaats Belgium Horeca Awards

Het Abtenhuis in Geraardsbergen behaalde op de Hospitality Awards in Schelle de eerste prijs in de categorie ‘Beste Personeelsteam’. In de categorie ‘Klantvriendelijkste Belgische Allround Restaurant’ behaalde het Abtenhuis de tweede plaats.

0 reacties

 1. Van mijnwerkers in Brakel tot molenaars in Kruisem: dit zijn de leukste tips voor Erfgoeddag in de Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen

  Van mijnwer­kers in Brakel tot molenaars in Kruisem: dit zijn de leukste tips voor Erfgoeddag in de Vlaamse Ardennen

  De twintigste editie van Erfgoeddag staat in het teken van ‘de nacht’. Er valt dit weekend in de Vlaamse Ardennen heel wat te beleven. Wij zetten zes opmerkelijke initiatieven op een rijtje. Duik in Maarkedal en Ronse het Muziekbos en in Brakel de koolmijnen in, zie in Huise een windmolen baden in het licht en zaai bloemen in Ename. Zet wel je mondmasker op, ontsmet je handen en donwload de Erfgoedapp.
 2. Ook internationale topwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd: “Ondanks coronaveilig plan gaven autoriteiten niet thuis”
  triatlon

  Ook internatio­na­le topwed­strijd Challenge Geraards­ber­gen geannu­leerd: “Ondanks coronavei­lig plan gaven autoritei­ten niet thuis”

  Het zag er lange tijd anders uit en de organisatoren hebben er alles aan gedaan om het onmogelijke toch mogelijk te maken, maar ook dit jaar wordt de internationale toptriatlonwedstrijd Challenge Geraardsbergen geannuleerd. De aanslepende onzekerheid over wat mag en kan op zondag 6 juni hebben de organisatoren doen besluiten om voor de vele atleten duidelijkheid te scheppen. “Ondanks het indienen van een volledig COVID-veilig plan voor onze race bij de verschillende autoriteiten kregen we geen reactie. Deze onzekerheid was niet langer houdbaar”, klinkt het.
 1. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas

 2. Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan
  Play

  Stofhoos raast over snelweg en sleurt metalen dak op de baan