Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 8 augustus met asfaltwerken op de Groteweg (N42) in Geraardsbergen.
Volledig scherm
Het Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 8 augustus met asfaltwerken op de Groteweg (N42) in Geraardsbergen. © FEL

Groteweg twee weken afgesloten voor asfaltwerken

OverboelareHet Agentschap Wegen en Verkeer start op maandag 8 augustus met de vernieuwing van het wegdek op de Groteweg (N42) in Geraardsbergen. De werken moeten zorgen voor meer veiligheid en een beter wegcomfort. Tijdens de werken wordt de groteweg afgesloten voor het verkeer.

 1. Vader en zoon uit Moerbeke zorgen dat Lot opnieuw een slagerij heeft: “Met zelfgekweekt vlees willen we jong en oud overtuigen”
  PREMIUM
  Lot/Moerbeke

  Vader en zoon uit Moerbeke zorgen dat Lot opnieuw een slagerij heeft: “Met zelfge­kweekt vlees willen we jong en oud overtuigen”

  Tom (43) en Jelle (21) Flamant pendelen bijna dagelijks 60 kilometer om in Lot hun slagerij uit te baten. Vader en zoon hebben een passie voor vlees. Ze zijn blij dat ze die nu samen met iedereen kunnen delen. En de klanten? Die zijn dan weer tevreden want dankzij het duo heeft het dorp tenminste nog een slager. “Ik denk dat we hier snel ingeburgerd kunnen geraken", zegt Tom.
 2. Beste leerling ‘Maatschappelijke veiligheid’ krijgt luchtdoop met nieuw transportvliegtuig van Defensie
  Geraardsbergen

  Beste leerling ‘Maatschap­pe­lij­ke veiligheid’ krijgt luchtdoop met nieuw transport­vlieg­tuig van Defensie

  Robrecht Garre werd vorig schooljaar bekroond als de beste leerling van de klas ‘Maatschappelijke Veiligheid’ in het verdiepingsonderdeel ‘Defensie’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen. Als beloning werd hij uitgenodigd door ‘Kolonel van het Vliegwezen’ Jo Heylens om eens mee te vliegen tijdens de maidenflight (eerste vlucht met burgers) met het Belgische transportvliegtuig A400M Atlas.