Eén leerling in VR kan het spel slechts winnen door samen te werken met zijn team dat niet in de VR-omgeving zit.
Volledig scherm
Eén leerling in VR kan het spel slechts winnen door samen te werken met zijn team dat niet in de VR-omgeving zit. © Frank Eeckhout

GO! Scholengroep20 wint een ‘Belgian Game Award’

Geraardsbergen/ZottegemGO! Scholengroep20 heeft met VR-KUUB een Belgian Game Award gewonnen. “We hebben anderhalf jaar werd gesleuteld aan de game. Er werd uitgebreid getest en aangepast om VR-KUUB educatief, motiverend en gebruiksvriendelijk te maken”, zegt Tine Debruyne.

 1. Burgemeesters van Geraardsbergen en Ninove roepen omliggende gemeenten op om testcentra te heropenen: “Dienstverlening komt in gedrang”
  PREMIUM
  Geraardsbergen/Ninove

  Burgemees­ters van Geraards­ber­gen en Ninove roepen omliggende gemeenten op om testcentra te heropenen: “Dienstver­le­ning komt in gedrang”

  De burgemeesters van Geraardsbergen en Ninove, de Eerstelijnszone Dender Zuid en de huisartsenkring roepen de omliggende gemeenten en steden op hun testcentra te heropenen. “In 23 dagen tijd hebben onze centra maar liefst 6.440 testen afgenomen. Dat is een verdubbeling tegenover de maand oktober en zelfs een verdrievoudiging tegenover september", zeggen Tanja De Jonge en Guido De Padt.
 2. Buurvrouw van afgebrande woning getuigt: "Hadden zelfs geen tijd om jas te nemen"
  PREMIUM
  Geraardsbergen

  Buurvrouw van afgebrande woning getuigt: "Hadden zelfs geen tijd om jas te nemen"

  Met luid gebonk op de deur werd Caroline Thoelen zondagavond gealarmeerd dat de woning van haar buurman in lichterlaaie stond. Weer eens een dronkenman dacht de 45-jarige vrouw aanvankelijk maar toen ze de voordeur opende, sloegen naast haar de vlammen door de ramen. “Ik rende naar boven om nog wat gerief te redden maar ook daar sloegen de vlammen al door de ramen. Er zat niets anders op dat met mijn vriend en dochter de straat op te vluchten", zegt de vrouw.