Geraardsbergen: Jolien Verspeeten vervangt Stijn Haegeman als directeur in GO! Centrum.
Volledig scherm
Geraardsbergen: Jolien Verspeeten vervangt Stijn Haegeman als directeur in GO! Centrum. © Frank Eeckhout

GO! Centrum neemt nieuwbouw in gebruik en kondigt directeurswissel aan

GeraardsbergenBasisschool GO! Centrum Geraardsbergen zit in het nieuw. Na jaren verbouwen kon het lint eindelijk doorgeknipt worden. Meteen werd ook een directeurswissel aangekondigd. “Ik kies op 1 september voor een nieuwe uitdaging in Zwalm. Jolien Verspeeten gaat vanaf dan GO! Centrum in goede banen leiden", zegt afscheidnemend directeur Stijn Haegeman.

 1. Van het Stadspark tot het Muziekbos: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van het Stadspark tot het Muziekbos: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Deze zonnige dagen zijn ideaal voor een gezellige picknick met familie en vrienden. In de Denderstreek en Vlaamse Ardennnen kan je voor een picknick op verschillende mooie locaties terecht. Van het Stadspark in Aalst tot het Muziekbos in Ronse: op deze 7 idyllische plekjes kan je gaan picknicken in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.
 2. Dieven aan de haal met juwelen van in totaal 140.000 euro uit 8 juwelierszaken: “Ze gebruikten telkens de truc van de trouwringen”
  Kortrijk / Brussel / Oudenaarde / Geraardsbergen / Willebroek

  Dieven aan de haal met juwelen van in totaal 140.000 euro uit 8 juweliers­za­ken: “Ze gebruikten telkens de truc van de trouwrin­gen”

  Drie dieven sloegen vorig jaar en begin dit jaar in enkele maanden tijd toe in acht juwelierszaken en één gsm-winkel, verspreid over Vlaanderen. Ze slaagden er in om een groot aantal juwelen te stelen terwijl de uitbater werd afgeleid. In totaal maakten ze zo voor maar liefst 140.000 euro buit aan juwelen.