GO! Atheneum Geraardsbergen kent explosieve leerlingengroei en presenteert prestigieuze verbouwingswerken, innovatieve onderwijsvernieuwingen en nieuwe studierichtingen.
Volledig scherm
GO! Atheneum Geraardsbergen kent explosieve leerlingengroei en presenteert prestigieuze verbouwingswerken, innovatieve onderwijsvernieuwingen en nieuwe studierichtingen. © Frank Eeckhout

GO! Atheneum Geraardsbergen groeit en vernieuwt

GeraardsbergenBij de start van het nieuwe schooljaar presenteert GO! Atheneum Geraardsbergen presenteert prestigieuze verbouwingswerken, innovatieve onderwijsvernieuwingen en nieuwe studierichtingen. “Dat is nodig want ons leerlingenaantal kent opnieuw een explosieve groei", stelt directeur Brecht Persoons vast.

 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. De 10 favoriete plekjes van biersommelier Sofie Vanrafelghem in de Vlaamse Ardennen en Denderstreek
  PREMIUM
  Vlaamse Ardennen/Denderstreek

  De 10 favoriete plekjes van biersomme­lier Sofie Vanrafelg­hem in de Vlaamse Ardennen en Dender­streek

  Sofie Vanrafelghem (39) uit Kruisem was de eerste vrouwelijke biersommelier van België. Als bezielster van Sofie’s World geeft ze advies aan restaurants, winkels, brouwerijen en organisaties van België, New York tot in Dubai. Voor haar zesde bierboek ‘Op café in Wallonië’ verzamelt ze de 200 leukste bierplekken van Wallonië. Maar wat zijn haar eigen favoriete plaatsen in de Vlaamse Ardennen en de Denderstreek om te genieten van een biertje of andere geneugten van het leven?