Geraardsbergen telt zijn eerste twee speeltoestellen voor kinderen met een beperking.
Volledig scherm
Geraardsbergen telt zijn eerste twee speeltoestellen voor kinderen met een beperking. © Frank Eeckhout

Geraardsbergen plaatst twee speeltoestellen voor kinderen met een beperking

GeraardsbergenGeraardsbergen telt zijn eerste twee speeltoestellen voor kinderen met een beperking. Netwerkt, een onderdeel van de Technische dienst Uitvoering van de stad, dat zorgt voor sociale tewerkstelling, plaatste in het speelbos aan de Maretak en in het Abdijpark een dubbele schommelstoel. 

 1. BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”
  PREMIUM
  RONSE

  BIJZONDER WONEN. Joost en Caroline ruilden hun nieuwbouw voor grandeur van Villa Madonna: “Al veel beulenwerk verricht, maar we koesteren onze thuis”

  Joost Van Goethem (48) en Caroline Van den Bossche (47) woonden in een comfortabele nieuwbouw met alles erop en eraan in Lovendegem toen hij in 2018 uit nieuwsgierigheid het woord ‘kasteel’ intikte op Google. Sindsdien is het leven van het koppel behoorlijk veranderd en rijst stilaan de vraag waar dit alles gaat eindigen. “Onze eigen kinderen verklaarden ons voor gek…”
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.