Dimitrie en Filip ontvangen hun gasten in een idyllisch kader.
Volledig scherm
Dimitrie en Filip ontvangen hun gasten in een idyllisch kader. © Frank Eeckhout

Gastheren Dimitrie en Filip ontvangen vakantiegangers in B&B Gavershof: “We willen onze gasten even hun stress laten vergeten”

SchendelbekeIn Gavershof in Schendelbeke, bij Geraardsbergen, ontvangen Dimitrie en Filip hun gasten sinds kort in een oase van rust. Gavershof is een gloednieuwe B&B en vakantiewoning met een gezellige binnenkoer, overdekt terras met lounge en aanpalende weide met hoevedieren. Bezoekers noemen het een idyllisch plekje, een streepje Toscane in Vlaanderen. “Dit is de setting waarin we graag onze gasten ontvangen”, zeggen de uitbaters.

 1. Tollembeekse brandweermannen spelen hoofdrol in nieuwste strip van Urbanus: “Verlof genomen om dit moment niet te missen”
  Tollembeek
  1

  Tollembeek­se brandweer­man­nen spelen hoofdrol in nieuwste strip van Urbanus: “Verlof genomen om dit moment niet te missen”

  Urbanus stelde vrijdagochtend zijn nieuwste stripverhaal ‘De blussers van Tollembeek’ voor in de kazerne van Tollembeek. Of waar had je gedacht! Het verhaal en de personages zijn fictief, maar binnen het korps herkennen sommigen zich toch in bepaalde figuurtjes. “Uiteraard zijn we fier”, glundert adjudant Wouter Jeanfils. “Binnen de zone noemen ze ons ook wel de Urbanusploeg.”
 1. Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteerden ze een embryo
  Play

  Tate en Philip konden geen kinderen krijgen. Toen adopteer­den ze een embryo

 2. Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfestival
  Play

  Protest tegen 'satanische inzending' voor Songfesti­val