Florentine Moens werd geproclameerd vanwege haar resultaat tijdens de Cicerowedstrijd.
Volledig scherm
Florentine Moens werd geproclameerd vanwege haar resultaat tijdens de Cicerowedstrijd. © Frank Eeckhout

Florentine bij genomineerden Cicerowedstrijd van de Vlaamse olympiade Latijn

GeraardsbergenFlorentine Moens van het Sint-Catharinacollege is Geraardsbergen één van de vijftien genomineerden aan de Cicerowedstrijd van de Vlaamse olympiade Latijn. 

 1. Rondleiding in nieuw politiecommissariaat Pajottenland, van beveiligd onthaal tot de cellen
  PREMIUM

  Rondlei­ding in nieuw politiecom­mis­sa­ri­aat Pajotten­land, van beveiligd onthaal tot de cellen

  Een week na de verhuis naar het gloednieuwe commissariaat langs de Edingsesteenweg in Kester mocht de verzamelde pers het nieuwe gebouw verkennen. Kersvers korpschef David Cummins en politiecollegevoorzitter Kris Poelaert (CD&V) gaven een rondleiding waardoor we u een inkijk kunnen geven, van onthaal via de cellen tot de dienstparking. “Zelfs bij een eventuele nieuwe politiefusie zal dit een uitstekende antenne zijn”, klinkt het.
  Galmaarden
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.