Fietscampagne en Rebus sommen enkele tips en adviezen op om fietsverkeer in en rond Geraardsbergen nog aangenamer en veiliger te maken (archiefbeeld).
Volledig scherm
Fietscampagne en Rebus sommen enkele tips en adviezen op om fietsverkeer in en rond Geraardsbergen nog aangenamer en veiliger te maken (archiefbeeld). © Fietscampagne vzw.

Fietscampagne en Rebus juichen fietszone in centrum toe: “Maar het kan nog beter”

GeraardsbergenFietscampagne en Rebus, twee verenigingen die de belangen van de zwakke weggebruiker behartigen in Geraardsbergen, zijn tevreden met de fietszone in het centrum van de stad. “Het is een stap in de goede richting, maar het kan uiteraard nog beter", zegt Wim Schrever van Fietscampagne.

  1. Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”
    PREMIUM
    Brakel

    Herman De Croo en Françoise Desguin vieren 60 jaar huwelijk: “Zonder mij kan hij nog altijd zijn plan niet trekken”

    Minister van Staat Herman De Croo (84) en Françoise Desguin (82) hebben dit weekend hun zestigste huwelijksverjaardag gevierd. Dat deden ze thuis met de kinderen en kleinkinderen. Maar eerst viel hen in de gemeentelijke sporthal een feestelijke ontvangst te beurt, mét twee zingende schepenen. “Het geheim van onze sterke relatie? Elkaar met kleine dingen tonen dat je elkaar graag ziet”, verklapt mevrouw De Croo. En voor Françoise ook... het koffiezetapparaat volledig klaarzetten als ze even weg is.