De brand volgde op een zware explosie.
Volledig scherm
De brand volgde op een zware explosie. © RV

Explosie veroorzaakt zware brand in Geraardsbergen: bewoners zwaargewond naar ziekenhuis

GeraardsbergenIn het centrum van Geraardsbergen heeft vanochtend rond kwart voor vier een explosie plaatsgevonden, die werd gevolgd door een zware brand. Verschillende brandweerploegen zijn ter plaatse. De bewoners van het pand waar de brand uitbrak, zijn zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 2. Zanger-cafébaas Dean Delannoit (32) van Komlamour heeft één goede herinnering aan lockdown: “De dag dat zoontje voor het eerste papa zei”
  PREMIUM
  Ophasselt

  Zan­ger-café­baas Dean Delannoit (32) van Komlamour heeft één goede herinne­ring aan lockdown: “De dag dat zoontje voor het eerste papa zei”

  Dean Delannoit staat sinds vorige zomer achter de tapkraan van café Komlamour op Vrijheid in de Geraardsbergse deelgemeente Ophasselt. In zijn café wil hij beginnende talenten een kans geven. Maar door het coronavirus heeft hij zijn zaak nog maar een paar maanden kunnen openen. Met de heropening van de terrassen voor de deur, gingen we bij hem langs voor een babbel over pinten tappen en muziek maken.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek