illustratie: brandweer
Volledig scherm
illustratie: brandweer © Baert Marc

Evacuatie-oefening bij A.S.Z. campus Geraardsbergen op 9 december

GeraardsbergenOp vrijdagochtend 9 december zou het kunnen dat je heel wat fictieve rook en brandweerwagens bij het A.S.Z. campus Geraardsbergen ziet. Dat komt omdat er dan een evacuatie-oefening in samenwerking met de brandweer plaatsvindt. Je dient dus geen verdere actie te ondernemen.

  1. Groeiend protest tegen komst legerkazerne op Godsbergkouter in Schendelbeke: "Waardevermindering gronden en woningen kan oplopen tot 100 miljoen euro"
    PREMIUM
    Geraardsbergen

    Groeiend protest tegen komst legerkazer­ne op Godsberg­kou­ter in Schendelbe­ke: "Waardever­min­de­ring gronden en woningen kan oplopen tot 100 miljoen euro"

    Steeds meer landbouwers en omwonenden sluiten zich aan bij het protest tegen de komst van een legerkazerne op de Godsbergkouter in Schendelbeke. “De eerste contacten met experten in vastgoed leren ons dat in een ruime straal tot minstens 3 kilometer rond de kazerne een waardevermindering van het onroerend goed tussen de 10 à 30 procent te verwachten zal zijn", zegt Jan Hanssens van vzw Red de Godsbergkouter.