De leerlingen speelden een interactief detectivespel.
Volledig scherm
De leerlingen speelden een interactief detectivespel. © Frank Eeckhout

Eliza van Klim Op Zandbergen wordt junior detective van Child Focus

Eliza van GO! Basisschool Klim Op in Zandbergen mag zich voortaan junior detective van Child Focus noemen. Zij kreeg de “Junior Detective Badge” overhandigd door Marc Van Laere.

0 reacties

 1. Zanger-cafébaas Dean Delannoit (32) van Komlamour heeft één goede herinnering aan lockdown: “De dag dat zoontje voor het eerste papa zei”
  PREMIUM
  Ophasselt

  Zan­ger-café­baas Dean Delannoit (32) van Komlamour heeft één goede herinne­ring aan lockdown: “De dag dat zoontje voor het eerste papa zei”

  Dean Delannoit staat sinds vorige zomer achter de tapkraan van café Komlamour op Vrijheid in de Geraardsbergse deelgemeente Ophasselt. In zijn café wil hij beginnende talenten een kans geven. Maar door het coronavirus heeft hij zijn zaak nog maar een paar maanden kunnen openen. Met de heropening van de terrassen voor de deur, gingen we bij hem langs voor een babbel over pinten tappen en muziek maken.
 2. Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”
  PREMIUM
  Sint-Pieters-Leeuw/Geraardsbergen/Halle

  Nina Butera en Dean dromen met ‘Horizon’ van betere tijden: “Elke artiest wil zo snel mogelijk dat podium terug op”

  Nina Butera (17) en Dean (32) dromen van betere tijden wanneer ze door het Pajottenland tuffen in de videoclip van ‘Horizon’. De zangeres uit Sint-Pieters-Leeuw en de voormalige Idool-winnaar uit Geraadsbergen werken voor het eerst samen. “Voor dit nummer zette ik mijn eigen projecten graag even on hold”, vertelt Dean, die na de geboorte van zijn zoon de draad van zijn carrière oppikt.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Hond bungelt in lucht met halsband aan poort
  Play

  Hond bungelt in lucht met halsband aan poort

 2. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"