Papa Ramiz met dochters Eva en Karina, die schaakkampioene is.
Volledig scherm
Papa Ramiz met dochters Eva en Karina, die schaakkampioene is. © Foto Claudia Van den Houte

"Dromen van eigen pannenkoekenhuisje"

GERAARDSBERGENHet gezin van Belgisch schaakkampioene Karina Gulieva (11) hoopt op een toekomst nu de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen de negatieve beslissing over hun verblijfsaanvraag vernietigde. Vader Ramiz Guliev en moeder Marina Gulieva hebben door de onzekerheid geen woning en geen werk. "Ik droom ervan om een Russisch pannenkoekenhuis te openen, maar dat kan alleen maar als ik weet dat we hier kunnen blijven", aldus Ramiz.

 1. KSV Geraardsbergen haalt nieuwe jonge coach binnen: “De visie van Kevin Franck past perfect bij de club”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE B

  KSV Geraards­ber­gen haalt nieuwe jonge coach binnen: “De visie van Kevin Franck past perfect bij de club”

  Het trainerstrio Kevin Waegemans, Davy Van Den Broeck en Bram De Bolle zet volgend seizoen een stap terug bij tweedeprovincialer KSV Geraardsbergen. Het trio zal de jeugdwerking ondersteunen. Met voormalig profvoetballer Kevin Franck halen de geel-rode troepen een bekende naam binnen als T1. Franck stapt op bij FC Mere dat overigens fusioneert met Bambrugge. Hij krijgt met Maxime Cools een clubicoon als T2 aan zijn zijde.
 2. Observeren en werkplekleren in het buitenland: GO! Atheneum Geraardsbergen heeft accreditatie in nieuw Erasmus+-concept beet
  Geraardsbergen

  Observeren en werkplekle­ren in het buitenland: GO! Atheneum Geraards­ber­gen heeft accredita­tie in nieuw Eras­mus+-con­cept beet

  GO! Atheneum Geraardsbergen heeft een accreditatie voor het nieuwe Erasmus+-concept gekregen. “Onze school diende met succes een aanvraag in voor het organiseren van praktijkervaringen voor TSO- en BSO-jongeren én om de leerkrachten de kans te bieden om aan jobshadowing te doen in het buitenland”, zegt beleidsmedewerker Gunther De Geeter.
 1. Oplettende serveerster redt jongetje (11) van mishandelende ouders
  Play

  Oplettende serveer­ster redt jongetje (11) van mishande­len­de ouders

 2. Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastische chirurgie beleeft hoogdagen sinds coronapan­de­mie