Papa Ramiz met dochters Eva en Karina, die schaakkampioene is.
Volledig scherm
Papa Ramiz met dochters Eva en Karina, die schaakkampioene is. © Foto Claudia Van den Houte

"Dromen van eigen pannenkoekenhuisje"

GERAARDSBERGENHet gezin van Belgisch schaakkampioene Karina Gulieva (11) hoopt op een toekomst nu de Raad voor Vreemdelingenbetwistingen de negatieve beslissing over hun verblijfsaanvraag vernietigde. Vader Ramiz Guliev en moeder Marina Gulieva hebben door de onzekerheid geen woning en geen werk. "Ik droom ervan om een Russisch pannenkoekenhuis te openen, maar dat kan alleen maar als ik weet dat we hier kunnen blijven", aldus Ramiz.

 1. Xaydée Van Sinaey (17) rijdt deze nacht het WK tijdrijden junioren vrouwen in Australië: "Niet eenvoudig om schoolwerk bij te houden"
  PREMIUM
  Schendelbeke

  Xaydée Van Sinaey (17) rijdt deze nacht het WK tijdrijden junioren vrouwen in Australië: "Niet eenvoudig om schoolwerk bij te houden"

  Deze nacht rijdt Xaydée Van Sinaey uit Schendelbeke de tijdrit ‘vrouwen junioren’ op het WK wielrennen in Australië. De leerling uit het zesde jaar ‘Techniek-wetenschappen’ op het GO! Atheneum Geraardsbergen heeft ambitie en wil presteren voor het Belgische team. Tijdens een kort gesprek praat ze over haar avontuur in Australië.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Van de Herfstbraderij tot een handtas maken: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in de Denderstreek en de Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van de Herfstbra­de­rij tot een handtas maken: hier geniet jij van 6 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in de Dender­streek en de Vlaamse Ardennen

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de klant. Dan word je bij verschillende zaken als klant in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van de Herfstbraderij in Aalst tot een handtas maken in Denderleeuw: op deze 6 locaties in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen geniet jij van speciale acties tijdens Weekend van de klant.