Geraardsbergen: Directeur Brecht Persoons.
Volledig scherm
PREMIUM
Geraardsbergen: Directeur Brecht Persoons. © Frank Eeckhout

Directeur Brecht Persoons van Atheneum Geraardsbergen aan de vooravond van het nieuwe schooljaar: "Mobiel vaccinatieteam is welkom"

GeraardsbergenLerarentekort, vaccinatiestress en mondmaskers: het zijn maar enkele van de vele dilemma’s waarmee schooldirecties aan de vooravond van het nieuwe schooljaar geconfronteerd worden. Wij schotelden directeur Brecht Persoons van GO! Atheneum Geraardsbergen zeven prangende vragen voor. Zijn antwoorden leest u hieronder.

 1. Van de Intro Fashion Store tot Les Sacs de Loulou: bij deze 6 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van de Intro Fashion Store tot Les Sacs de Loulou: bij deze 6 zaken krijg je straffe kortingen voor Black Friday in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen

  Deze week is het Black Friday, dé periode waarin je echte koopjes kan scoren. Ook lokale ondernemers verwennen je dezer dagen met scherpe prijzen en leuke extraatjes. Wij zochten 6 zaken voor je uit waar je optimaal kan genieten van de Black Friday Sales. Van de Intro Fashion Store in Erpe-Mere tot Les Sacs de Loulou in Oudenaarde: hier krijg je straffe kortingen in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen.
 2. Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”
  PREMIUM
  Goeferdinge

  Tafelen bij Atelier Gist, de hoogste nieuwkomer in Gault&Millau: “Onze vorige projecten draaiden goed, maar deze vervallen boerderij leek ons de perfecte nieuwe uitdaging”

  Met maximum 16 couverts per avond willen Jason Spinoy (30) en Laurence Menten (30) van Atelier Gist in Goeferdinge bij Geraardsbergen hun klanten een maximale culinaire beleving aanbieden. Nog verfijnder dan voorheen, met nog meer smaakervaringen. Hun concept werd dit jaar bekroond met een 15 op 20 in restaurantgids Gault&Millau, wat Atelier Gist meteen de hoogste nieuwkomer maakt. Maar wat maakt het restaurant nu zo speciaal? Wij zochten het uit.