Annick en Nadia zijn blij met de erkenning.
Volledig scherm
Annick en Nadia zijn blij met de erkenning. © Frank Eeckhout

Brasserie Anso gelauwerd op Hospitality Awards 2019

Brasserie Anso op de Markt in Geraardsbergen is op de Hospitality Awards in Schelle uitgeroepen tot tweede ‘Beste Klantvriendelijkste Belgische Brasserie’. Daarnaast behaalde Anso ook de tweede plaats in de categorie ‘All-over Award voor Beste Personeelsteam’.

0 reacties

 1. Vervoerregio Vlaamse Ardennen veruit slechtste leerling inzake toegankelijkheid bushaltes: “Dringend inhaalbeweging nodig”
  Regio

  Vervoerre­gio Vlaamse Ardennen veruit slechtste leerling inzake toeganke­lijk­heid bushaltes: “Dringend inhaalbewe­ging nodig”

  Vervoerregio Vlaamse Ardennen loopt ver achter als het gaat over de toegankelijkheid van de bushaltes voor personen met een beperking. “Die cijfers liggen veel lager dan het Vlaamse gemiddelde en de resultaten in de andere vervoerregio’s. Het is bedroevend, er is dringend een inhaalbeweging nodig,” stelt Vlaams volksvertegenwoordiger Kurt De Loor (Vooruit) vast.
 2. Mama en acteur Jef De Smedt verrassen Thibau (13) met rol in Familie: “Hij zet zich in voor medestudenten in deze covidtijden”
  PREMIUM
  Galmaarden

  Mama en acteur Jef De Smedt verrassen Thibau (13) met rol in Familie: “Hij zet zich in voor medestuden­ten in deze covidtij­den”

  Thibau Janssens (13) kreeg dankzij Joe FM maandagochtend een verrassing van jewelste. Familie-acteur Jef De Smedt (Jan Van den Bossche in de soap) bracht hem een bezoekje om zijn grote droom waar te maken: acteur worden. Thibau mag binnenkort een rol spelen in de bekende Vlaamse serie als edelfigurant, en stond even perplex wanneer de radiocrew van Joe plots op zijn terras stond. “Dáárom praten jullie al de hele week non-stop over Familie”, bedacht Thibau zich.
 1. Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen
  Play

  Honden richten ravage aan en kunnen niet wachten om het aan hun baasje te tonen

 2. Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil
  Play

  Nationaal rouwmoment legt leven in Engeland een minuut lang (letterlijk) stil