Geraardsbergen: Het standbeeld heeft een plaats gekregen op de Vesten.
Volledig scherm
Geraardsbergen: Het standbeeld heeft een plaats gekregen op de Vesten. © Frank Eeckhout

Bokskampioen Cyriel ‘Tarzan’ Delannoit komt thuis op de Vesten: "Eindelijk de erkenning die hij verdient"

GeraardsbergenNa jaren onderhandelen tussen de provincie Oost-Vlaanderen en de stad Geraardsbergen heeft bokskampioen Cyriel Delannoit eindelijk een plaats gekregen in het centrum van Geraardsbergen. “Mijn oom krijgt hiermee de erkenning die hij verdient", zegt Stefan Delannoit.

 1. Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfrissend ijsje
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van Delicioso tot Cream&Crunch: In deze 10 ijssalons in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer een verfris­send ijsje

  De zon staat weer wat vaker aan de hemel en de avonden worden warmer. Dat betekent dat het ijsjesseizoen aangebroken is! Verfrissende fruitsmaken of heerlijke roomsmaken? Van Delicioso in Erpe-Mere tot Cream&Crunch in Zottegem: in deze 10 ijssalons in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen smul jij deze zomer van een heerlijk verfrissend ijsje.
 2. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.