Beleef kerst in Geraardsbergen.
Volledig scherm
PREMIUM
Beleef kerst in Geraardsbergen. © Frank Eeckhout

Beleef kerst in Geraardsbergen: kerstmarkt, shoppingweekends en heel wat randanimatie

GeraardsbergenIn de maand december valt er heel wat te beleven in Geraardsbergen. “Van shoppingweekends en een kerstmarkt tot een tractorparade en vuurwerk: er is voor elk wat wils. Bovendien maakt je de hele maand kans om waardebonnen te winnen", zegt schepen Ann Panis (Open Vld). Wij zetten alle eindejaarsactiviteiten op een rijtje.

 1. Bagels en pannenkoeken tussen de ‘poen’: bij Pardoes kan je voortaan lunchen in een... bankkluis
  Galmaarden

  Bagels en pannenkoe­ken tussen de ‘poen’: bij Pardoes kan je voortaan lunchen in een... bankkluis

  Heb jij ooit al ontbeten of geluncht in een bankkluis? Voortaan kan het bij de koffie- en bagelbar van Jerry Janssens en Jessica Peemans wél. Pardoes biedt deze unieke ervaring aan na hun verhuis naar de voormalige bank op het Marktplein in Galmaarden. De focus lag bij de opstart op de verkoop van bagels, maar je kan er nu ook terecht voor heerlijke broodjes, ontbijt, brunch en pannenkoeken op grootmoeders wijze.
 2. Van Cube Ten tot Outsider Escape: kan jij uit deze 4 escaperooms in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen ontsnappen?
  PREMIUM
  Denderstreek en Vlaamse Ardennen

  Van Cube Ten tot Outsider Escape: kan jij uit deze 4 escaper­ooms in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen ontsnappen?

  Op zoek naar een leuke binnenactiviteit? Wij helpen je op weg met deze vier escape rooms in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen. Een escaperoom is leuk om met je familie, vrienden of collega’s te doen. Samen probeer je uit een kamer te ontsnappen door puzzels op te lossen en codes te kraken. Van Cube Ten in Aalst tot Outsider Escape in Oudenaarde: kunnen jij en je gezelschap uit deze escaperooms ontsnappen?