De actievoerders brachten een zwembad mee naar de raadzaal.
Volledig scherm
De actievoerders brachten een zwembad mee naar de raadzaal. © Frank Eeckhout

Actievoerders droppen zwembadje in raadzaal

Zo'n 100 actievoerders hebben dinsdagavond de gemeenteraad in Geraardsbergen op stelten gezet. Ze protesteerden tegen de sluiting van het openluchtzwembad en de verhoging van de belastingen.

1 reactie

 • ronny lauwaert

  2 jaar geleden
  het is niet alleen den dok en belastingen er is ook nog de materniteit geen belastings kantoor meer, mensen moeten naar zottegem daarvoor voor, de mantelzorgers wordt hun premie die ze trekken gehalveerd blijk van weinig respect voor deze mensen die dagdagelijks instaan voor de verzorging van zieke en ouderlingen,voor de liberalen vind ik dat normaal maar ik begrijp niet dat de c d n v als koallitie partner daar akkoord mee gaat en dan is men verwonderd dat de kiezer naar rechts gaat
 1. Gemeente wil begraafplaats onder handen nemen, maar stoot op petitie met bijna 700 handtekeningen: “Totaal gebrek aan respect voor overledenen”
  PREMIUM
  Galmaarden

  Gemeente wil begraaf­plaats onder handen nemen, maar stoot op petitie met bijna 700 handteke­nin­gen: “Totaal gebrek aan respect voor overlede­nen”

  De geplande herinrichting van het kerkhof in Vollezele, waarbij bepaalde graven moeten verdwijnen, stoot op protest. Buurtbewoners en familieleden lanceerden een petitie, die al 675 handtekeningen kreeg. Tijdens de jongste gemeenteraad kreeg het burgerplatform ‘Red Begraafplaats Vollezele’ de kans om in dialoog te gaan met het gemeentebestuur.
 2. Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Kate Winslet in topvorm of een docu over walvissen van de maker van ‘Titanic’: dit is onze streaming top vijf

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week op het menu: een nieuwe HBO-serie op Streamz met Kate Winslet in de hoofdrol, die niets dan lof en vijfsterrenrecensies kreeg in de internationale pers, een grimmige true crime-documentaire over een moeder die op zoek gaat naar de moordenaars van haar dochter en een Noorse krimi.
 1. Gigantische Tyrannosaurus Rex liep langzamer dan de mens
  Play

  Giganti­sche Tyrannosau­rus Rex liep langzamer dan de mens

 2. De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt
  Play
  Huis Gemaakt

  De stoppen slaan door bij Ruben wanneer badkamer verbouwen niet loopt zoals gehoopt