Nina Frans is één van de 8 slachtoffers.
Volledig scherm
Nina Frans is één van de 8 slachtoffers. © Frank Eeckhout

Acht gezinnen uit zelfde wijk slachtoffer van inbrekers: “Zelfs teenslippers hebben ze meegenomen”

In wijk de Steenbakkerij in Geraardsbergen hebben acht gezinnen inbrekers over de vloer gekregen. “Dinsdagochtend omstreeks 3 uur werden we gewekt door onze buren. Zij hadden de inbrekers op heterdaad betrapt en kwamen kijken of de dieven ook bij ons hadden ingebroken. Bij ons hebben ze zelfs de teenslippers van mijn partner meegenomen", getuigt Nina Frans.

3 reacties

 • Michèle Velghe

  3 jaar geleden
  Alarm aanschaffen lijkt me de boodschap
 • Erwin De Mulder

  3 jaar geleden
  Een gouden raad ,koop een klein Malteser hondje en ze zijn nog niet aan je oprit of het Malteser-alarm gaat al af !Hoe dichter ze komen hoe harder het alarm gaat. Wij zouden haar niet meer willen missen net als onze Amerikaanse Cocker....beiden super alarmen!
 • Willy De Gieter

  3 jaar geleden
  In geraardsbergen zoekt de politie niet naar inbrekers en gestolen goederen. Dat heb ik zelf al meerdere malen mogen ondervinden. Veel sterkte aan de slachtoffers. En vraag vooral niet naar inlichtingen bij de politie. Het standaardantwoord luidt: we mogen daar niets over zeggen.
 1. Dakwerker neemt wraak door auto in brand te steken: “Meneer is duidelijk een gevaar voor de maatschappij.”
  Galmaarden

  Dakwerker neemt wraak door auto in brand te steken: “Meneer is duidelijk een gevaar voor de maatschap­pij.”

  Een 42-jarige Braziliaan riskeert 5 jaar cel omdat hij in juli 2020 een wagen in brand had gestoken in Galmaarden. Het vuur sloeg over naar de gevel van een woning en de brandweer kon ternauwernood vermijden dat een andere wagen, die uitgerust was met een lpg-tank, ook in brand vloog. De Braziliaan had de wagen in brand gestoken omdat de bewoners van het huis hem niet hadden betaald voor uitgevoerde dakwerken.