Medewerkers van Wijkcentrum De Poort zorgen voor extra's voor de meest kwetsbare gezinnen.
Volledig scherm
Medewerkers van Wijkcentrum De Poort zorgen voor extra's voor de meest kwetsbare gezinnen. © rv

88 gezinnen beleven aangename feestdagen dankzij wijkcentrum De Poort

GeraardsbergenWijkcentrum De Poort heeft 88 gezinnen een feestmenu, een cadeautje voor de kinderen en een leuke attentie voor de ouders bezorgd.

 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 2. Ruim 3.000 handtekeningen tegen mogelijke komst legerkazerne: “Dit is een prutsdossier”
  PREMIUM
  Geraardsbergen

  Ruim 3.000 handteke­nin­gen tegen mogelijke komst legerkazer­ne: “Dit is een prutsdos­sier”

  Actiecomité Red De Godsbergkouter heeft zaterdag op de markt van Geraardsbergen met een 250-tal sympathisanten protest gevoerd tegen de mogelijke komt van een legerkazerne in de kouters van Schendelbeke. “Een prutsdossier, in zeven haasten in elkaar geflanst. Zonder de burger te informeren, zonder overleg, zonder inspraak van de bevolking, in alle geheimdoenerij diende het stadsbestuur dit dossier in", luidt het.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.