Wielertoeristenclub De Muur uit Geraardsbergen heeft Manneken Pis zijn 334ste kostuumpje geschonken.
Volledig scherm
Wielertoeristenclub De Muur uit Geraardsbergen heeft Manneken Pis zijn 334ste kostuumpje geschonken. © Frank Eeckhout

334ste kostuumpje voor Manneken Pis komt van WTC De Muur

 1. Reclamebureau CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht: “We hebben dankzij ons succes al heel wat goede doelen kunnen steunen”
  Vollezele

  Reclamebu­reau CASTAAR sleept twee prijzen in de wacht: “We hebben dankzij ons succes al heel wat goede doelen kunnen steunen”

  Reclamebureau CASTAAR uit Vollezele mocht dit jaar niet één, maar wel twee prijzen mee naar huis nemen. Zo werd het tweede in de categorie ‘Beloftevolle kmo van het jaar 2022’ én belandde het agency met CASTAAR FOUNDATION ook nog op de tweede plaats in de categorie welzijn op de eerste editie van de Trends Impact Awards. De foundation gebruikt haar opbrengsten bijvoorbeeld om goede doelen te steunen of om projecten op te starten.
 2. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.