GENT - Ongeval op de E17, ter hoogte van Centrum Gent, voor afrit UZ Gent in de richting van Antwerpen. De auto belandde op zijn dak, maar is op deze foto al omgedraaid door de takeldiensten.
Volledig scherm
GENT - Ongeval op de E17, ter hoogte van Centrum Gent, voor afrit UZ Gent in de richting van Antwerpen. De auto belandde op zijn dak, maar is op deze foto al omgedraaid door de takeldiensten. © Pieter Jan Dhollander

Zwaar ongeval op E17, vrouw en kind naar het ziekenhuis na klap tegen afrit

GENTRond 14 uur maandagnamiddag gebeurde een ongeval op de E17 richting Antwerpen, ter hoogte van het UZ Gent. Een vrouw botste er met haar wagen tegen de zijkant van de weg. De auto eindigde op zijn dak. De bestuurster en haar kindje zijn naar het ziekenhuis overgebracht met lichte verwondingen. 

  1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
    Mijntelco

    Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

    Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.