Zorgpost in de Gentse bib De Krook
Volledig scherm
Zorgpost in de Gentse bib De Krook © rv

Zorgpost in de kaartjesautomaat: een goed woordje voor een goed doel

GENTGeen brood, blikjes of snacks maar een kaartje: dat vind je in de zorgpost-automaat aan de Krook. Een hart onder de riem of een lief woordje uit de bib en de opbrengst gaat ook nog eens naar het Gents Solidariteitsfonds.

 1. TENT opent eind dit jaar het Wintercircus: “Nieuwe ontmoetingsplaats wordt met grote internationale uitstraling”
  Gent

  TENT opent eind dit jaar het Wintercir­cus: “Nieuwe ontmoe­tings­plaats wordt met grote internatio­na­le uitstra­ling”

  Een hele groep ondernemers en kennisinstellingen heeft zich verenigd onder de naam ‘TENT’ om samen het Wintercircus te gaan uitbaten. De deal is nog niet beklonken, maar TENT is de enige kandidaat, en zegezeker. Eind dit jaar moet het Wintercircus open, met tal van functies waar ook de Gentenaar iets aan zal hebben: horeca, een concertzaal en een overdekt evenementenplein bijvoorbeeld.
 2. IN BEELD. Nieuw Gent, het nieuwe graffiti-paradijs: “We willen de leefbaarheid verhogen”
  PREMIUM
  Gent

  IN BEELD. Nieuw Gent, het nieuwe graffiti-paradijs: “We willen de leefbaar­heid verhogen”

  De betoncentrale was jarenlang dé plek in Gent om prachtige graffiti te spotten, tot het bouwwerk tegen de grond ging. Nieuw Gent heeft haar plaats in genomen. Verspreid over de wijk vind je prachtige, metershoge muurschilderingen van getalenteerde artiesten uit de hele wereld. Het Gentse Wallin’ zorgt dit weekend voor rondleidingen, zodat je geen enkele mist. Wij kregen alvast een voorsmaakje.