Plaats geen echte kaarsen in je kerstboom
Volledig scherm
Plaats geen echte kaarsen in je kerstboom © Brandweerzone Centrum

Zorg dat enkel je kerstverlichting brandt en niet je hele huis door deze tips van de Gentse brandweer te volgen

GentDe Gentse brandweer roept op om tijdens de feestdagen oog te hebben voor brandveiligheid. Een dorre kerstboom, verkeerd aangebrachte kerstversiering of een slecht onderhouden frietketel kunnen in een fractie van een seconde een ravage aanrichten bij je thuis. Daarom geeft de Gentse brandweer enkele tips mee voor veilige feestdagen.

 1. 20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervaliden”
  PREMIUM
  Gent

  20 jaar CirQ, dé producent van absurde humor en ‘zotte shit’. “Op een dag was ik ingesloten door een betoging van mindervali­den”

  Kop noch staart kreeg de doorsnee Gentenaar eraan in de beginjaren, aan Xavier Cloet en zijn kornuiten, die later officieel CirQ zouden worden. Want wie organiseert er nu een catwalk met bejaarden in lingerie? Of een vier dagen durend neptrouwfeest. In hun topjaren kregen de mannen van CirQ politie over de vloer, nog voor ze hun Gentse Feestenshow konden startten. Pedofiele bisschoppen, kindjes in doodskisten of kuikentjes in de mixer, bij CirQ draaien ze er hun hand niet voor om. Vanavond blikken ze in een eigenzinnige (internet)show terug op ‘20 jaar zotte shit’.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi
  Play

  Nieuwe beelden tonen hoe bestormers Capitool op zoek gaan naar Nancy Pelosi