Gazon, een van de mooiste en groenste zomerbars van Gent.
Volledig scherm
Gazon, een van de mooiste en groenste zomerbars van Gent. © Gazon

Zomerbar in tuin van Kristallijn weer van start: lekkers op de barbecue, cocktails, yoga, petanque en zoveel meer

GentDe zomer is officieel begonnen, of toch voor het team van Kristallijn. De komende maanden zetten ze de grote tuin naast de ijsbaan voor de derde keer open voor het grote publiek. Je kan er genieten van hapjes, lekkers op de barbecue, yoga, petanque, jazzavonden en veel meer.

 1. ‘Vrienden’ van Vicky (34) bellen hulpdiensten niet na overdosis, nu riskeren ze tot vijf jaar cel: “Jullie treffen een verpletterende verantwoordelijkheid”
  PREMIUM

  ‘Vrienden’ van Vicky (34) bellen hulpdien­sten niet na overdosis, nu riskeren ze tot vijf jaar cel: “Jullie treffen een verplette­ren­de verantwoor­de­lijk­heid”

  Wie treft schuld aan de dood van Vicky Colyn (34)? Dat is de moeilijke vraag waarover de Gentse correctionele rechtbank zich moet buigen. Is ze zelf verantwoordelijk voor de overdosis die ze nam? Of pleegden haar ‘vrienden’ schuldig verzuim, toen ze haar probeerden op te lappen onder de douche, maar ‘vergaten’ de hulpdiensten te bellen? “Je moest het niet aan dokter Google gevraagd hebben, maar aan een echte dokter.”
  Gent
 2. Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”
  PREMIUM

  Patricia (26) start nieuwe crèche: “Door al die negatieve berichten zijn ouders bang, maar er zijn écht nog mensen die dit met hart en ziel doen”

  Met 10 jaar ervaring op de teller - nu als verantwoordelijke in een kinderdagverblijf in Sint-Denijs-Westrem, waagt Patricia Turtakova (26) de sprong naar een eigen crèche, in Drongen. En dat terwijl de ene na de andere kinderopvang de deuren moet sluiten en heel wat uitbaters onder vuur liggen. “Natuurlijk is dit een pittig beroep, maar ik doe het met liefde. Het is écht niet in elke kinderopvang kommer en kwel, integendeel.”
  Gent