Frederik Verstraete noemt zichzelf nu grappend 'de grootste wietboer van Vlaanderen'
Volledig scherm
Frederik Verstraete noemt zichzelf nu grappend 'de grootste wietboer van Vlaanderen' © Wannes Nimmegeers

Zien we deze ‘wietboer’ binnenkort op televisie? “Ik heb mij ingeschreven voor Boer zkt Vrouw”

Gent / LokerenFrederik Verstraete (48) uit Lokeren is een succesvol ondernemer. Naast zijn job bij B&R Bouwgroep is hij bezig met duurzaamheid, en werkt hij een project uit met hennep die tot isolatiemateriaal wordt verwerkt. “Dat maakt mij de grootste wietboer van Vlaanderen, en dus heb ik mij ingeschreven voor Boer zkt Vrouw”, knipoogt hij.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.