AD Delhaize in Drongen
Volledig scherm
AD Delhaize in Drongen © agaag

Zeventigers voor rechter na schermutseling aan AD Delhaize: “Zijn knieën zijn kapot omdat hij zo oud is, niet door die duw”

Gent/DrongenEen ruzie aan de Delhaize in Drongen op 19 mei 2019 liep flink uit de hand. Een zeventiger kreeg er van een andere man een flinke duw waardoor hij vier maanden arbeidsongeschikt was. Beide mannen mochten hun zegje komen doen in de rechtbank. 

  1. INTERVIEW. Hoofdinspecteur Bart De Cocker (37) onderzoekt verdachte overlijdens: “Ik kijk altijd of er een leeg kopje koffie te veel op tafel staat”
    PREMIUM

    INTERVIEW. Hoofdin­spec­teur Bart De Cocker (37) onderzoekt verdachte overlij­dens: “Ik kijk altijd of er een leeg kopje koffie te veel op tafel staat”

    Wat maakt een dood dubieus en hoe gaat het eraan toe tussen de vondst van een lichaam en de aankomst van de speurders in witte pakken? Daar weet Bart De Cocker (37) alles over. Als een van de vijf ‘scouts’ van de Gentse politie is hij gespecialiseerd in verdachte overlijdens. De hoofdinspecteur gunt ons een blik op de ‘crime scene’. “Veel bloed is niet per se vreemd, maar mogelijk wél als dat op het plafond is.”
    Gent