Jana V.D.W. en A.V.E. De jongeman is gearresteerd, maar het is nog niet duidelijk waarvan hij precies wordt beticht.
Volledig scherm
PREMIUM
Jana V.D.W. en A.V.E. De jongeman is gearresteerd, maar het is nog niet duidelijk waarvan hij precies wordt beticht. © CVE

“Ze was 20 kilogram vermagerd sinds haar relatie met hem. Ik herkende haar niet meer”: familie wacht onderzoek af na dood 18-jarig meisje

Gent“De relatie tussen hen ging goed. Mijn broer studeerde en Jana ging beginnen te werken in een wasserette.” Charity (23), de zus van de verdachte A.V.E. (20), snapt niet wat er is gebeurd met Jana V.D.W., de 18-jarige overleden vrouw uit Gent. De verdachte trof zondagochtend het levenloze lichaam van zijn vriendin naast zich aan. De familie van Jana spreekt zich uit over de relatie: “Ik heb filmpjes gezien van Jana met blauwe plekken. In berichten stond dat ze soms klappen kreeg.”

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. ZEB past haar winkels aan voor mensen met een beperking: “Shoppen was voor mij een inspanning en wordt nu weer ontspannend”
  PREMIUM
  Destelbergen/Oostakker

  ZEB past haar winkels aan voor mensen met een beperking: “Shoppen was voor mij een inspanning en wordt nu weer ontspan­nend”

  Winkelketen ZEB past haar 71 kledingwinkels aan voor mensen met een beperking. Het gaat om kleine ingrepen zoals aangepaste parkeerplaatsen, lagere kledinghaakjes in de paskamers en opgeleid personeel. De aanpassingen gebeuren in samenwerking met ervaringsdeskundigen zoals Britt, een 35-jarige dame met een visuele beperking uit Destelbergen. We trokken met haar naar de ZEB shop in Oostakker.
 1. Ziekenhuizen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"
  Play

  Ziekenhui­zen slaan alarm: "We komen in derde golf terecht"

 2. Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"
  Play

  Ouders verongeluk­te Loes: “We hebben de chauffeur vastgepakt, het is zijn schuld niet"