Frie in haar gezellige spelletjesbar Micheline in Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Frie in haar gezellige spelletjesbar Micheline in Gent. © Jill Dhondt

Zangeres Frie (29) opent spelletjesbar in Gent: “Wat is er beter dan een spelletje spelen met een lekker stukje taart erbij?”

GentGent heeft er een topadresje bij: Micheline. Frie Mechele (29) combineert er haar twee grootste passies (naast zingen): koken en spelletjes. Verwacht je aan heerlijke huisgemaakte taart, koffie, verse spaghetti en een kast vol (gekende en minder gekende) spelletjes om voor, tijdens of na het smullen te ontdekken.

 1. Parkeertoren met 500 plaatsen kostte 5 miljoen euro, maar ziet per dag slechts... 14 wagens: “Volstrekt onbereikbaar”
  PREMIUM
  Gent

  Parkeerto­ren met 500 plaatsen kostte 5 miljoen euro, maar ziet per dag slechts... 14 wagens: “Volstrekt onbereik­baar”

  12.755 euro. Zoveel betaalde het Gentse stadsbestuur per parkeerplek in een parkeertoren die zes maand geleden opende. Die investering wordt voorlopig allesbehalve terugverdiend, want er staan amper auto’s in het gebouw. “Bedrijven in de omgeving vroegen om extra parkeerplaats. Maar waar al die wagens nu staan...” Enkele nieuwe initiatieven moeten het ‘dure' probleem oplossen.
 2. Na jongetje van 11 raakt nu ook jonge mama gewond door openslaand portier in Sint-Amandsberg: “Infrastructuur zorgt voor onveilige situaties”
  Gent

  Na jongetje van 11 raakt nu ook jonge mama gewond door openslaand portier in Sint-Amandsberg: “Infra­struc­tuur zorgt voor onveilige situaties”

  Op de Grondwetlaan in Sint-Amandsberg is dinsdagavond een jonge mama gewond geraakt nadat ze al fietsend een plotseling openslaand portier probeerde te ontwijken. Enkele maanden geleden gebeurde al hetzelfde met een jongetje van 11, een paar straten verder. “Ouders laten hun kinderen hier niet meer fietsen”, klinkt het ongerust in de buurt.