Gianny De Leu kampt om 12 uur voor de wereldtitel
Volledig scherm
Gianny De Leu kampt om 12 uur voor de wereldtitel © Jill Dhondt

Wordt Gentenaar Gianny (20) vandaag wereldkampioen Thai Boks? “Zou de eerste zijn die opeenvolgend de titel bij jeugd, amateur én elite pakt”

GentSpannende dag voor Gentenaar Gianny De Leu (20) en zijn fans. Om 12 uur vanmiddag probeert Gianny de wereldtitel Muaythai (Thai boks) te pakken in Abu Dhabi. De wedstrijd is online te volgen.

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. RESTOTIP. Dish: heerlijke deelgerechten in Gentse Sleepstraat
  PREMIUM
  Gent

  RESTOTIP. Dish: heerlijke deelgerech­ten in Gentse Sleepstraat

  Dat zaakvoerster Dorien Houben een verleden heeft als voormalig grafisch ontwerpster is te zien aan de stijlvolle website van Dish. Het restaurant neemt sinds kort de plaats in van voorganger Castor & Pollux op het einde van de Sleepstraat. Maar kan Dorien naast ontwerpen ook lekker koken? We reserveerden een tafeltje in de schaduw van de Sint-Salvatorkerk en namen de proef op de som. Lees hier meer restotips uit de Gentse regio.