De Sint-Bernadettewijk moet worden gesloopt, maar dat weigeren de buurtbewoners samen met enkele krakers. Die laatste groep moeten de leegstaande woning waarin ze vertoefden, nu verlaten.
Volledig scherm
De Sint-Bernadettewijk moet worden gesloopt, maar dat weigeren de buurtbewoners samen met enkele krakers. Die laatste groep moeten de leegstaande woning waarin ze vertoefden, nu verlaten. © Wannes Nimmegeers

WoninGent wil krakers onmiddellijk uit Sint-Bernadettewijk: “Enkel mogelijk via het vredegerecht”

Sint-AmandsbergHuisvestingsmaatschappij WoninGent eist dat enkele krakers een pand in de Sint-Bernadettewijk zo snel mogelijk verlaten. De krakers verzamelen sinds enkele weken allerlei wensen van de buurt, om zo een eigen plan af te leveren aan WoninGent. Die willen hun huizen namelijk niet gesloopt zien. Maar zover lijkt de maatschappij het niet te willen laten komen.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.