Protest tegen de geplande bouwwerken in Wondelgem.
Volledig scherm
Protest tegen de geplande bouwwerken in Wondelgem. © VDS

Wondelgem lanceert protestlied tegen bouwproject voor rusthuis: “Onze snoepjes zijn niet zuur, ze zijn zoeter dan het stadsbestuur”

WondelgemIn Wondelgem is hevig geprotesteerd tegen de geplande bouw van een appartementsblok voor het woonzorgcentrum De Liberteyt. De actievoerders brachten een protestlied, en namen ook de gerenommeerde advocate Griet Cnudde onder de arm om voor hun zaak te vechten.

  1. Stefan plaatst ‘flitspaal’ in voortuin om hardrijders in straat af te schrikken: “Sindsdien vlammen ze hier toch al wat minder snel voorbij”
    Gent

    Stefan plaatst ‘flitspaal’ in voortuin om hardrij­ders in straat af te schrikken: “Sindsdien vlammen ze hier toch al wat minder snel voorbij”

    De Sint-Gerolfstraat in Drongen heeft er sinds kort een flitspaal bij. Hoewel het model er levensecht uitziet, is het een dummy die uiteraard niet echt kan flitsen maar vooral voor een afschrikeffect moet zorgen. Het idee komt uit de koker van bewoner Stefan Sergeant die de onveilige verkeerssituatie in zijn straat wil aankaarten.