De 'minst mobiele wijk'-prijs gaat naar Sint-Amandsberg! De buurt is kwaad op De Lijn, omdat er zes haltes geschrapt worden en de onduidelijkheid erg groot blijft.
Volledig scherm
De 'minst mobiele wijk'-prijs gaat naar Sint-Amandsberg! De buurt is kwaad op De Lijn, omdat er zes haltes geschrapt worden en de onduidelijkheid erg groot blijft. © svwg

"Wij worden de minst bereikbare wijk van Gent": buurtbewoners Sint-Amandsberg blijven vechten tegen schrapping bushaltes

GENT/SINT-AMANDSBERGIn Sint-Amandsberg worden zes haltes van De Lijn geschrapt, terwijl er al in 2016 vier voor de bijl gingen. De buurt is ontzet, op zondagochtend organiseerden ze dan ook een prijsuitreiking voor wie hen de titel ‘minst bereikbare wijk’ wil uitreiken. Ann Schoubs, topvrouw bij De Lijn, was kop van Jut.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.