Wies is ondertussen weer aan de beterhand. Enkel haar polsverband moet ze nog dragen.
Volledig scherm
PREMIUM
Wies is ondertussen weer aan de beterhand. Enkel haar polsverband moet ze nog dragen. © PJDG

Wies (67) werd slachtoffer van dolgedraaide fietser: “Vanuit het niets begon hij mij te achtervolgen”

Gent/OostakkerWies Bisschop (67) uit Oostakker is slachtoffer geworden van een vreemde aanval. Een agressieve, onbekende man schopte haar vorig weekend van haar elektrische fiets. De aanvaller wist te ontkomen, maar werd gefilmd door de dashcam van een hulpvaardige automobilist. “Drie mensen die ik van haar noch pluimen ken, zijn gestopt om mij te helpen. Dat is toch bijzonder.”

  1. Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”
    VOLLEYBAL LIGA VROUWEN

    Laure Flament en VDK Gent staan voor derde maal tegenover Michelbeke: “Nieuw setverlies mag ons geen derde keer overkomen”

    Met een straat voorsprong op de concurrentie beginnen de vrouwen van VDK Gent zaterdag aan een nieuwe confrontatie tegen Saturnus Michelbeke. Dat regionaal duel mag normaal gezien geen probleem opleveren voor Laure Flament en haar teamgenoten. “We hebben toch al tweemaal een set verloren tegen Michelbeke: tijdens de competitie en in de beker”, waarschuwt de aanvalster van Gent.