Aan de campus Plateau, middenin de Gentse studentenbuurt, werd de student zwaargewond aangetroffen
Volledig scherm
PREMIUM
Aan de campus Plateau, middenin de Gentse studentenbuurt, werd de student zwaargewond aangetroffen © Wannes Nimmegeers/RV

“Wie heeft mijn zoon neergeslagen?”: mama van Dali (20) vraagt om duidelijkheid nadat student zwaargewond werd gevonden in Gent

“Eén uur heeft het gescheeld of Dali was er niet meer.” Aan het woord klinkt een emotionele Barbara De Decker. Volgens de Gentse spoeddienst was het menens: de verwondingen waarmee een voorbijganger haar zoon Dali van Buynder (20) zaterdagnamiddag in Gent-centrum aantrof, waren dodelijk. De student werd binnengebracht met een hersenschudding, grote hoofdwonde, gebroken oogkas en inwendige bloedingen. “We weten nog steeds niet wat zich die vrijdagnacht in de Overpoortstraat heeft afgespeeld.” 

10 reacties

 • PETER VERGAUWEN

  2 maanden geleden
  Justitie doet nog steeds zijn werk niet. Wat wil je met al die socialistische wereld vreemde rechters. Ons systeem kost veel en werkt niet . Belachelijk voor woorden.
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Dit is nog maar het begin, wat wil je met onze sterke vlaamse leiders. Ze wouden chaosen wanorde. Ze oogsten wat ze zaaien. Veel plezier in onze nieuwe wereld.
 • Franc saas

  2 maanden geleden
  hangen er dan in deze toch beruchte buurten geen camera's ? als hij is neergeslagen en men kan de dader(s) vatten, dat dan toch rechters eens fikse straffen uitspreken .
 • Michel Van der Hoydowch

  2 maanden geleden
  Is feesten van 21 uur tot 02 uur of 5 uur lang ,zoals vroeger niet voldoende ? Verder is enkel maar geweld en sex op de schermen te zien ,en daar zit de jeugd continu aan gekluisterd ,samen met de (a) sociale media .
 • René Tolenaars

  2 maanden geleden
  De lafaards die dit op hun geweten hebben veroordelen voor poging tot doodslag.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.