Keukenbouwer Michiel Steenbeke is de nieuwe eigenaar van de reus die langs de E17 staat. Rechts de vorige eigenaar Herve Missiaen.
Volledig scherm
Keukenbouwer Michiel Steenbeke is de nieuwe eigenaar van de reus die langs de E17 staat. Rechts de vorige eigenaar Herve Missiaen. © Florian Van Eenoo Photo News

Wie heeft (even) plaats voor de naakte reus? “We gunnen hem nog een afscheid van zijn geboortestad”

GENTNaar Eeklo: de (replica van de) naakte reus die ooit het Sint-Michielsplein sierde voor kunstproject Over The Edges, krijgt binnenkort een nieuwe thuis. Maar niet zonder eerst zijn geboorteplaats uit te zwaaien. Nieuwe eigenaar Michiel Steenbeke van Adrem Keukenbouwers zoekt dan ook een uitzwaaiplekje voor zijn cycloop in Gent. “Als dit mensen opvrolijkt, doe ik dat met veel plezier.”

 1. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.
 2. Brusselse bende pleegt twee nachtelijke overvallen in Gent: “We kwamen naar hier om ons te amuseren”
  PREMIUM

  Brusselse bende pleegt twee nachtelij­ke overvallen in Gent: “We kwamen naar hier om ons te amuseren”

  Vijf Brusselse jongeren, de oudste amper 20 jaar, riskeren elk een celstraf van één jaar nadat ze eind januari twee nachtelijke overvallen pleegden. ‘Voor de fun’ beroofden ze een vrouw van haar koptelefoon, om een paar minuten later twee personen te beroven in het Citadelpark. Hierbij spoten ze deodorant in het gezicht van de slachtoffers. Tijdens het weglopen riepen ze nog ‘losers’, maar uiteindelijk bleken zij de pineut, toen de politie hen niet veel later inrekende.
  Gent