Juwelier Julien De Maere met presse papier van Gent.
Volledig scherm
Juwelier Julien De Maere met presse papier van Gent. © Gianni Barbieux

Wie heeft de mooiste nieuwjaarsgroet, en wint een Gentse presse-papier?

Opnieuw gaat Guy Reynebeau met zijn Speakers Corner op zoek naar de mooiste nieuwjaarsgroet. Iedereen mag daaraan deelnemen, met tekst, muziek of gelijk wat. De winnaar gaat naar huis met een nieuw ontwerp van de Gentse juwelier Julien De Maere.

0 reacties

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Populaire hamburgers (waar ook Bazart frontman gek van was) komen terug: pop-up krijgt permanente vestiging in Hoogpoort
  Gent

  Populaire hamburgers (waar ook Bazart frontman gek van was) komen terug: pop-up krijgt permanente vestiging in Hoogpoort

  De fans – en het zijn er niet weinig – staan te trappelen: de hamburgers van Tush komen terug. De pop-up in de Dampoortstraat werd vanaf de eerste week een hit. Veel klanten waren dan ook triest dat het avontuur na enkele maanden voorbij was. Maar eind dit jaar kunnen ze weer smullen van de ‘dirty burgers’ want Tush krijgt een permanente vestiging in de Hoogpoort.