Geweldig nieuws voor de werknemers van Volvo Cars in ons land
Volledig scherm
Geweldig nieuws voor de werknemers van Volvo Cars in ons land © BELGA

Werknemers Volvo Cars krijgen 6 maanden ouderschapsverlof, ook de mannen

GentKindje op komst? Dan werkt u hopelijk bij Volvo Cars. Want daar krijgen àlle werknemers voortaan 24 weken ouderschapsverlof, betaald aan 82 procent, ongeacht of je biologische ouder wordt, of een kind adopteert. Voor de Zweden, waar het moederbedrijf zich bevindt, is dit niet zo abnormaal, maar voor de Belgen die mee profiteren van het systeem is het revolutionair.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.