Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en ‘ambetante mens’.
Volledig scherm
Kurt Burgelman, Gentenaar, zanger, entertainer en ‘ambetante mens’. © KOS/Miemiekehobbyfotografie

Wereldvreemd

2 reacties

 • jos tavernier

  1 jaar geleden
  Raak, zoals steeds.
 • Jan Van Gent

  1 jaar geleden
  De schepenen en burgemeester luisteren niet naar de inwoners ze doen maar wat zij vinden dat nodig is en we zien op hoeveel het trekt de helft van de inwoners is niet gelukkig en mijdt zelfs het centrum en zelfs dat geven ze niet toe. Ze hebben iets gedroomd en dat is het dat moet het beste zijn in de praktijk is het erbarmelijk. Vroeger was ik fier Gentenaar te zijn nu durf ik het amper nog ergens zeggen de mensen beginnen direct te lachen met alle onnozelheden zoals circulatieplan !
 1. Deze rechercheurs van de Gentse politie spoorden in één jaar 142 criminelen op: “Velen zijn opgelucht als we hen arresteren”
  PREMIUM
  Gent

  Deze recher­cheurs van de Gentse politie spoorden in één jaar 142 criminelen op: “Velen zijn opgelucht als we hen arresteren”

  Team GO uit Gent, vier rechercheurs die gespecialiseerd zijn in het terugvinden van criminelen die hun straf proberen te ontlopen, realiseerde afgelopen jaar maar liefst 142 arrestaties van voortvluchtige personen. Wij kregen een blik achter de schermen bij het hechte team dat intussen al zeven jaar intens samenwerkt, inclusief enkele onwaarschijnlijke verhalen. “In één zaak belde de voortvluchtige ons zelf op om te zeggen dat we hem mochten inrekenen.”
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen