Tush
Volledig scherm
Tush © Tush

Wereld Hamburgerdag: dit zijn de beste hamburgerrestaurants in Gent

GentOp 28 mei is het Internationale Hamburgerdag: een dag in het teken van de typisch Amerikaanse snack. Hoe kan je dat beter vieren dan door zelf hamburgers te gaan eten of aan huis te laten leveren? Goede, smaakvolle hamburgers dan wel. In Gent kan je op heel wat plekjes terecht. Hieronder onze tips.

  1. Gentse familierechtbank start met consensusmodel om vechtscheidingen te vermijden: “Ook van advocaten wordt andere aanpak verwacht”
    Gent

    Gentse familie­recht­bank start met consensus­mo­del om vechtschei­din­gen te vermijden: “Ook van advocaten wordt andere aanpak verwacht”

    In Gent start de familierechtbank vanaf 1 september met een nieuw consensusmodel, dat moet vermijden dat de opstart van een procedure gelijk staat aan een startschot voor escalatie of voor een vechtscheiding. De familierechtbank merkte op dat de werkdruk sinds de oprichting in 2014 systematisch toeneemt, maar ook dat een tussenkomst van de familierechtbank niet altijd een duurzame oplossing van het conflict oplevert. Daarnaast wordt ook van advocaten een andere aanpak verwacht.