De drie gratis wandelbusjes reden vooral leeg door de stad
Volledig scherm
De drie gratis wandelbusjes reden vooral leeg door de stad © Wannes Nimmegeers

Weg met de Wandelbus: tergend traag voertuig verdwijnt uit Gent

GentHelemaal onverwacht is het niet, want een succes is het nooit geweest. De Wandelbus - ingevoerd om mensen die minder goed te been zijn vooruit te helpen in het grote voetgangersgebied van Gent - verdwijnt na de zomer. 480.000 euro per jaar betaalde de stad aan Keolis voor de inzet van 3 elektrische busjes, maar die reden vooral leeg rond.

 1. Droom van dierenarts bracht Pepijn Scheen bij Gantoise: “Een ontzettend mooie club”
  Hockey eredivisie

  Droom van dierenarts bracht Pepijn Scheen bij Gantoise: “Een ontzettend mooie club”

  De Nederlandse verdediger Pepijn Scheen verliet dit seizoen voor het eerst zijn thuisclub Pinoké en begon bij Gantoise aan een nieuw hockeyavontuur. Aan de Watersportbaan staat hij voor de stevige uitdaging om de plek in te nemen van Leandro Tolini als strafcornerspecialist. “Nou, wat strafcorners betreft heb ik bij Pinoké heel wat kunnen leren van Alexander Hendrickx”, lacht Scheen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).