De Watersportbaan
Volledig scherm
De Watersportbaan © RV

Watersportbaan wordt eindelijk gebaggerd: 2,5 miljoen euro

De Watersportbaan wordt eindelijk uitgebaggerd. Daar is al heel lang vraag naar en het is ook echt nodig. Op sommige plaatsen langs de kant is de Watersportbaan nog slechts 60 centimeter diep, terwijl voor roei- en kajakwedstrijden minstens 2 meter diepte nodig is.

 1. Vijf in plaats van vier jaar cel na verkrachting twee leerlingen: leerkracht (34) Don Bosco krijgt zwaardere straf in beroep
  PREMIUM
  Sint-Denijs-Westrem

  Vijf in plaats van vier jaar cel na verkrach­ting twee leerlingen: leerkracht (34) Don Bosco krijgt zwaardere straf in beroep

  Voormalig leerkracht S.D.B. (34) van Don Bosco Sint-Denijs-Westrem is door het hof van beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar, waarvan twintig maanden met uitstel, voor aanranding van de eerbaarheid en verkrachting van twee leerlingen. De man ging in beroep tegen zijn veroordeling tot vier jaar cel, maar ziet die nu verzwaard.
 2. Broers Maxime (31) en Alexander (27) lopen 4.000 euro bij elkaar voor kinderkankerfonds: “Om elkaar niet op te jutten liepen we afzonderlijk”
  Smetlede/Sint-Denijs-Westrem

  Broers Maxime (31) en Alexander (27) lopen 4.000 euro bij elkaar voor kinderkan­ker­fonds: “Om elkaar niet op te jutten liepen we afzonder­lijk”

  Sneeuw, vorst en dooi hielden de broers Maxime (31) en Alexander (27) Temmerman uit Smetlede niet tegen voor een mooie sportieve prestatie. Afgelopen zondag liepen zij een marathon ten voordele van het kinderkankerfonds. Dankzij sponsoring van vrienden en familie kunnen de sportieve broers een mooie cheque van 4.000 euro overhandigen.
 1. David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning
  Play

  David krijgt de schrik van zijn leven: zes leeuwen liggen op het terras van zijn vaders woning

 2. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"