Een 70-jarige Gentse vrouw staat terecht voor tien diefstallen die ze de afgelopen jaren pleegde
Volledig scherm
Een 70-jarige Gentse vrouw staat terecht voor tien diefstallen die ze de afgelopen jaren pleegde © getty

Vrouw van 70 jaar oud staat terecht voor tien diefstallen: “Ik heb toch alles terugbetaald?”

GentEen 70-jarige Gentse vrouw staat terecht voor tien diefstallen die ze de afgelopen jaren pleegde. Haar laatste feit dateert van februari dit jaar. Eerder werd ze al tweemaal veroordeeld voor gelijkaardige feiten. Ze riskeert een celstraf van acht maanden.

 1. Ziekenhuizen lanceren beroertelied ‘Wees snel’: “Herken symptomen en handel meteen”
  Kortrijk/Waregem

  Ziekenhui­zen lanceren beroerte­lied ‘Wees snel’: “Herken symptomen en handel meteen”

  De symptomen herkennen en snel handelen, cruciaal om na een beroerte de kans op herstel te vergroten. Het E17-ziekenhuisnetwerk lanceert in dat kader en naar aanleiding van Wereld Beroerte Dag op vrijdag 29 oktober het beroertelied ‘Wees snel’, ingezongen door artsen en medewerkers. De videoclip bij het nummer brengt in beeld welk zorgtraject een patiënt met een beroerte aflegt. De bedoeling van het lied is om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.