Illustratiebeeld. Een 42-jarige vrouw uit Gent riskeert een celstraf van drie jaar nadat ze haar man in de zomer van vorig jaar vier messteken gaf.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. Een 42-jarige vrouw uit Gent riskeert een celstraf van drie jaar nadat ze haar man in de zomer van vorig jaar vier messteken gaf. © Getty Images/iStockphoto

Vrouw (42) die man na jarenlang partnergeweld voor ogen van hun zoon neersteekt, riskeert 3 jaar cel: “Ik was op, ik kon niet meer”

GentEen 42-jarige vrouw uit Gent riskeert een celstraf van drie jaar nadat ze haar man in de zomer van vorig jaar vier messteken gaf, na jarenlang aanhoudend partnergeweld. Hun minderjarige zoon kwam tijdens de vele ruzies steeds tussenbeide om erger te voorkomen, maar die keer was hij net te laat.

  1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
    Spaargids.be

    PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

    Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.