Een vechtersbaas riskeert geïnterneerd te worden na zinloos geweld.
Volledig scherm
PREMIUM
Een vechtersbaas riskeert geïnterneerd te worden na zinloos geweld. © Wannes Nimmegeers

Vrolijke feestnacht in Overpoort eindigt met doodschop na gemorst pintje: “Ik ben zelf geschrokken van mijn daden, dit is niet wie ik ben”

Gent“Op beelden is te zien hoe de beklaagde een aanloop nam en een finale doodschop toediende, terwijl het slachtoffer op handen en knieën zat.” Het openbaar ministerie schetste in de rechtbank een ontluisterend beeld van twee onverbeterlijke vechtersbazen, na weerzinwekkende feiten in de Gentse Overpoortstraat.

  1. Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantastische wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest, als we de tiebreak hadden gehaald”
    PREMIUM
    Volleybal

    Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantasti­sche wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest, als we de tiebreak hadden gehaald”

    De Champions Play-offs in het mannenvolleybal wordt in twee categorieën afgewerkt. De twee topteams Maaseik en Roeselare zullen strijden voor de landstitel. Zo veel is duidelijk. De vier overige ploegen - Gent, Leuven, Menen en Aalst - vechten onderling voor de plaatsen drie tot en met zes. Dat dit helemaal niet voor een saaie eindronde zorgt, bewijzen de resultaten. De spanning in de ‘Lotto Volley League’ was nog nooit zo groot.