Leden van het Gents Milieufront en buurtbewoners planten 5.000 bloembollen op de Groendreef.
Volledig scherm
Leden van het Gents Milieufront en buurtbewoners planten 5.000 bloembollen op de Groendreef. © GMF

Vrijwilligers hebben 5.000 bloembollen geplant langs Groendreef: “Eens de bollen geplant zijn komen ze de jaren nadien vanzelf terug”

GentVrijwilligers van het Gents MilieuFront en buurtbewoners hebben zaterdag niet minder dan 5.000 biologische bloembollen geplant langs de Groendreef. Hiermee willen ze de biodiversiteit in de stad een boost geven.

 1. Liefdesrivalen binnen Gentse Hells Angels op de vuist: “Man in elkaar geslagen door zes personen, zijn tattoos werden doorkrast”
  PREMIUM
  Gent

  Liefdesri­va­len binnen Gentse Hells Angels op de vuist: “Man in elkaar geslagen door zes personen, zijn tattoos werden doorkrast”

  Een liefdesaffaire heeft de Gentse Hells Angels in rep en roer gezet. De strijd om een vrouw is er uitgedraaid op een ware veldslag waarbij het slachtoffer flink werd toegetakeld door de leider van de bende. De man bleef achter met twee gebroken oogkassen. Zijn tattoos van de Hells Angels werden ook doorkrast. De leider van de bende riskeert nu een celstraf van 37 maanden.
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.