Leden van het Gents Milieufront en buurtbewoners planten 5.000 bloembollen op de Groendreef.
Volledig scherm
Leden van het Gents Milieufront en buurtbewoners planten 5.000 bloembollen op de Groendreef. © GMF

Vrijwilligers hebben 5.000 bloembollen geplant langs Groendreef: “Eens de bollen geplant zijn komen ze de jaren nadien vanzelf terug”

GentVrijwilligers van het Gents MilieuFront en buurtbewoners hebben zaterdag niet minder dan 5.000 biologische bloembollen geplant langs de Groendreef. Hiermee willen ze de biodiversiteit in de stad een boost geven.

  1. Wie is man met rode plastieken zak die bomaanslag pleegde in het Rabot? En wat schreef hij op spandoek vlak voor ontploffing?
    Gent

    Wie is man met rode plastieken zak die bomaanslag pleegde in het Rabot? En wat schreef hij op spandoek vlak voor ontplof­fing?

    Gent is in de ban van de bomaanslag die het Rabot op zijn grondvesten deed daveren. In de nacht van zondag 5 op maandag 6 februari ontplofte voor de deur van een vrouwenkapsalon in de Wondelgemstraat een explosief. Op nieuwe camerabeelden is te zien hoe een man de bom plaatst, nadat hij een spandoek uit zijn rode plastic zakje haalt en ophangt. “Eén ding is zeker: het was een gerichte aanslag.” Dit is wat we tot nu toe weten.