Activist Raf Verbeke wil de regels aan de kaak stellen die het OCMW verplichten om het geld voor een investering meteen op tafel te leggen.
Volledig scherm
Activist Raf Verbeke wil de regels aan de kaak stellen die het OCMW verplichten om het geld voor een investering meteen op tafel te leggen. © Gianni Barbieux

Vraag van activist in zaak Huts afgewezen omdat persoonlijk belang niet is aangetoond

In de zaak rond de verkoop van 450 hectare landbouwgrond van het Gents OCMW aan de nv Bijloke van havenbaron Fernand Huts, is de tussenkomst van activist Raf Verbeke in het hof van beroep onontvankelijk verklaard. Hij moest eerst zijn persoonlijk belang bij de zaak aantonen voor hij zijn standpunten bij de verdere behandeling mocht verdedigen.

0 reacties

  1. Student-ondernemers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtballonnen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”
    Gent

    Stu­dent-onderne­mers vieren einde van corona met DJ-set vanuit luchtbal­lon­nen. “Uitzending op terrassen, van Charlatan tot Praag”

    Twee Gentse student-ondernemers, Thomas Lissens (23) en Eduardo Pires Fernandes (23), vieren het einde van corona met een ongeziene stunt. Ze organiseren zondag spectaculaire DJ-sets... in twee luchtballonnen, terwijl ze over Gent vliegen. Live zal je daar niks van horen, zo’n ballon vliegt minstens 300 meter hoog. Maar het evenement wordt wel uitgezonden op schermen op verschillende terrassen.