Met een groot boeken- en voorleesfeest werd het 20-jarig bestaan van 'Voorlezen aan Huis' gevierd.
Volledig scherm
Met een groot boeken- en voorleesfeest werd het 20-jarig bestaan van 'Voorlezen aan Huis' gevierd. © Yannick De Spiegeleir

‘Voorlezen aan Huis’ viert 20-jarig bestaan met boekenfeest

In de bibliotheek van de Brugse Poort en in de betrokken scholen werd donderdagnamiddag de twintigste verjaardag van het project ‘Voorlezen aan Huis’ gevierd door Onderwijscentrum Gent en Arteveldehogeschool.

0 reacties

 1. ‘Burgerplicht’ schenkt massa speelgoed aan UZ Gent en AZ Sint-Lucas naar aanleiding van Suikerfeest. “We zijn gewoon allemaal Gentenaars”
  Gent

  ‘Burger­plicht’ schenkt massa speelgoed aan ziekenhui­zen naar aanleiding van Suiker­feest. “We zijn gewoon allemaal Gentenaars”

  Gisteren stond een groep Gentenaars voor de deuren van het AZ Sint-Lucas met een berg speelgoed, voor de kinderafdeling van het ziekenhuis. Vandaag doen ze hetzelfde voor het UZ Gent. Het zijn mensen van de beweging ‘Burgerplicht’, die een liefdadigheidsactie doen naar aanleiding van Suikerfeest. “We willen gewoon alle Gentenaars, ook de Turkse Gentenaars, meer betrekken bij de maatschappij", klinkt het.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”