Lichtsporen
Volledig scherm
Lichtsporen © rv

Voor wie niet genoeg kan krijgen van Lichtfestival: bijzondere tentoonstelling aan Gravensteen over lichtspektakels van voorbij tweehonderd jaar

GentAls je allerlei lichtspektakels van de afgelopen twee eeuwen wil zien, dan is het zeker en vast de moeite om ietwat van het parcours van het Gentse Lichtfestival af te wijken. Vlak aan het Gravensteen gaat namelijk een expo door van spectaculaire lichtinstallaties sinds de achttiende eeuw.

  1. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
    TV
    3

    ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

    ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.